fredag, maj 30, 2008

det är humor!!

haha det här måste vara det roligaste jag sett på mycket länge!! :)

igår var imorgon!

så kom då äntligen den dagen jag gått o längtat o längtat efter! för igår var nämnligen äntligen den dag då jag fick träffa min stora idol!!! ingen mindre än idol-Ola!! ååååååååååh!!!


jag skämtar med er aprilo, håll ut ett tag till.... jag skämtar inte om Ola alltså. eller jo, delen om att han är min stora idol. men jag träffade honom igår. o han åt upp vår pizza. den jäveln!

onsdag, maj 28, 2008

i söndags delade jag säng med en annan kille. det var... nytt. jag har inte delat säng med en annan kille på över tre år, önskar att jag aldrig ska sluta dela den med R heller. men söndags var annorlunda. en ny känsla. inte fjärilar-i-magen. utan mer ont-i-magen-av-allt-skratt. för jag tumlade runt i sängen med världens finaste lilla 11månaders kille. klockan var 06 o jag var trött, men åh så mysigt det var. min biologiska klocka går på högvarv!
nämnde jag att jag vill att det ska bli imorgon? NU!

tomorrow, tomorrow, I love you tomorrow! tomorrow is just a day away!

måndag, maj 26, 2008

dagens fulgråt

åh ni vet den där hemska gråten då man bara hulkar o snörvlar o kan knappt andas o snoret bara rinner!? så hemsk hjärtskärande gråt! om ni inte vet vad jag menar; kolla på säsongsavslutningen av grey´s anatomy så vet ni (om ni inte är fullkomligt hjärtlösa varelser) precis vad jag menar!!

onsdag, maj 21, 2008

NOOOOOOOO!!!!!!!!!

Counting Crows
(2008-06-16, 19.30) INSTÄLLD
Pga tidspress tvingas bandet ställa in sina konserter i Skandinavien. Vi hoppas kunna bekräfta ett nytt konsertdatum inom kort och köpta biljetter gäller till det nya datumet.

be kind fastforward

magen håller på o spricka! smällt i mig det sista av rabarberpajen. E o underbara lilla T var här o busade idag. man märker att tiden går fort när man ser på barn. han springer redan omkring som en liten vilding! o snart fyller min lilla systerson 1 år! just nu vill jag att tiden ska gå lite fort, så mycket som ska hända. vill sitta på takterassen i mallis, ligga på gräsmattan utanför torpet i småland, kanske klättra på raukar på fårö. härliga sommar!

söndag, maj 18, 2008

makalösa markus!

oh igår var strålande! trötta jag for hem till anna på middag o skitsnack innan vi for in till stan. det stod konsertstart kl.22 på biljetterna så vi var väl där strax innan. mötte upp en vän, som i sin tur träffat en ensam trevlig amerikan vid baren som vi sällskapade med. förbandet, autisterna, gick på vid 22.30 o njae, inte riktigt min favvo. sorry yllet, vet att du lovordat dom ;) sen tog det en mindre evighet innan markus gick på, inte förrän 23.30 nångång. men det var väl värt väntan. han gav allt! men kan tycka att han borde kört alla sina låtar eftersom han bara släppt en skiva, men icke. så det är väl det enda minus han får. annars var allt super! tog taxi hem o var hemma vid 01.30, somnade o vaknade när baby kom hem vid 10, vi somnade om o vaknade av att syster ringde. då var klockan helt plötsligt 13 haha. galet. så ja, jag är utsövd! hur var er lördagskväll?

lördag, maj 17, 2008

ibland gör man rätt, ibland gör man fel

ikväll smäller det! markus krunegård! o jag är tröttare än tröttast... men det ska nog gå! som E sa, jag kan sova bort hela dagen imorgon :)

fredag, maj 16, 2008

nostalgi!

åh idag såg jag en tjej som åt godis ur en såndär fin papperspåse som fanns när man var liten. ni vet de där i papper med olikfärgade cirklar på. kände mig som 7 år igen, när man fick en 10-kronorssedel som räckte till godis OCH serietidning! jisses :)

onsdag, maj 14, 2008

friends are forever

imorgon får jag den äran o äta lunch med två favoriter. o minifavoriten! o på onsdag kommer min underbara polen-kompis hit! inte setts på över ett år o nu ses vi två ggr på mindre än en månad. knas!

xoxo

åh fastän serien är rätt töntig ibland så fick den mig o få hjärteknip idag!
xoxo, gossip girl!

unna sig såhär en lillördag

kronorna är ytterst få på kontot eftersom lönen dimper ner imorgon. men ibland står man inte bara ut med o äta det som finns i skåpen hemma, så idag lyxade jag till det ordentligt. kärleken är borta på middag så då passade jag på o äta det JAG gillar. precis njutit av den godaste skagenvarianten någonsin. mina kokkonster förvånar mig ;) nä, väldigt enkelt o väldigt gott. m potatis till. mmmm!!

tisdag, maj 13, 2008

igår åkte jag en hel del buss. de roligaste stationerna hette kokoskakan o pungpinan. det ni!

lördag, maj 10, 2008

Idag har Styrbjörn namnsdag. Det tycker jag är ett tufft namn!

torsdag, maj 08, 2008

satan i gatan!!

jag beundrar verkligen kvinnor som föder barn! tittar återigen på "barnmorskorna" med skräckblandad förtjusning o förundras över livets mirakel.

dagens span

det klättrar omkring män i bar överkropp i träden utanför mitt köksfönster. hohoho!

lata dagar i solen

oh ja jag är så lat så. varit uppe sen 08 o inte satt näsan utan för lägenheten. "nu ska jag gå. nämen nu börjar ju det ett till b-program." "okej, nu ska jag gå. ska bara sätta mig o slösurfa lite" "nu skulle jag kunna gå. blir inte en lika god lunch om jag inte handlar lite först. eller äsch, det får bli en ej så god lunch idag..." så nu är laxen i ugnen, utan den goda romsåsen till. attarns!

men utanför lägenheten ska jag om ett par timmar. ska på teater m kärleken, svärfar o kärlekens farmor. o ingen aning om vad vi ska se haha.

tisdag, maj 06, 2008

jag tar mitt pick o pack o drar

ja till island! för på island finns det inga träd, således(skoj ord!) ingen pollenallergi! jag håller på o döööör!! nä okej, inte dör, men kliar sönder mina ögon o näsa iaf. ska till doktor nils imorgon igen för byte av mediciner.

o mitt hjärta brister!! counting crows-konserten är för närvarande inställd, eller det står "framflyttad" på hemsidan men jag vågar inte hoppas. o med min vanliga tur så flyttas konserten säkert fram så långt tills då vi är på mallis! buuuu! får iaf glädjas över att jag ska se markus krunegård nästa helg.

lördag, maj 03, 2008

hallå världen!

åh jag vet att jag är usel på o blogga! det är så mycket som händer o samtidigt står tiden still.

imorgon ska jag träffa hela min stora familj, betsåenda av sju personer haha. de är få men underbara. kvalitet framför kvalitet!

nåväl, uppdaterar senare. nu hämta takeaway ;)