söndag, maj 31, 2009

Mors dag






Mors dag har spenderats med syster+familj. Vi har svullat brunch och lapat sol mest hela dagen. Årets badpojke korades på eftermiddagen också då lyckliga systersonen fick bada utomhus.

Nu ska jag och min hummerröda kropp gå och sova efter en lång och varm dag!

fredag, maj 29, 2009

Insikt

Mitt "ensamhäng" tidigare i veckan har fått mig att tänka. Jag har helt tappat bort mig själv. Jag är inte jag längre. Jag är heller inte flickvän och sambo. Jag är "bara" Ellens mamma. Och det var en insikt som gjorde mig väldigt ledsen. För hur ljuvligt det än är att vara just lilla Ellens mamma så måste jag hitta tillbaka till mig själv.

Nya tider stundar. Och om fyra veckor går kärleken på semester! Vi får hela sju veckor tillsammans, min lilla familj och jag. Längtar efter härliga stunder tillsammans i solen men längtar också efter ensamma stunder i hängmattan med en god bok.

onsdag, maj 27, 2009

Bara vara jag

Det är så otroligt skönt att få ett par timmar från hemmet, koppla bort alla tankar på hem och barn och bara få vara jag. Tillsammans med bästa vännen och allra käraste syster. Jag gillart!

måndag, maj 25, 2009

Alla dessa val!

Jo jag har ju bestämt mig för att baka en hel del till namngivningen. Jag gillar att baka! Men för att göra det lite enklare så tänkte jag köra allt i långpanna. Och det öppnas en helt ny värld. Vad sägs om kakan med det roliga namnet eller kakan med de läskiga ingredienserna. Har bestämt mig för denna sommardröm i alla fall.

Man har det rätt bra ändå!

Det är inte fy skam att spendera en hel dag liggandes på en filt i solskenet, äta gudagoda jordgubbar och busa med underbara dottern i goda vänners lag.

lördag, maj 23, 2009

Gult är inte fult!

Åh jag måste ge mig ut på jakt efter ett rapsfält!

onsdag, maj 20, 2009

Party, party!

6 juni ska det firas att Ellen har kommit till världen. Vi har tänkt oss en liten namngivning och massa fikabröd! Letar klänning till Ellen, bläddrar bland recept och förundras över att jag kommer i den klänning jag tänkt ha.

tisdag, maj 19, 2009

Kiss- och bajsåldern börjar tidigt!



Ni får vrida lite på huvudet ;)

Mammapass #2 avklarat!

Denna gång var det lite tuffare tempo och bättre musik men sämre instruktör! Dock kommer mina lårmuskler ge sig till känna under morgondagen. Pain!!

måndag, maj 18, 2009

Operation failed!

Vagnen funkar dock varje gång! Nästan.

Pluspoäng för mamman som var hurtig och promenerade i regnet!

Operation somna själv

Jag har nu inlett vad som tycks vara ett omöjligt uppdrag; att få lilla E att somna själv. Sovmetoder hit och sovmetoder dit, försöker helt enkelt använda mitt sunda förnuft.

Nu ligger hon inne i sin spjälis och snackar för sig själv. Jollret kommer lite då och då. Inga ledsna ljud än så länge. Speldosan har slutat spela för ett tag sen men jag vågar inte visa mig i rädsla för protester.

Följ den spännande uppföljningen!

tisdag, maj 12, 2009

Jag är inte bara motionär, jag är även mamma!

Om två och en halv timme kommer jag ligga på golvet i en pöl av svett. Jag ska pina mig själv med ett gympapass. Men inget avancerat, nej nej. Här ska det prövas på mammagympa! Herre gud.

måndag, maj 11, 2009

Ladda batterierna

Spenderat helgen i en stuga i skogen tillsammans med bästis+familj. Det har grillats, eldats i brasa, gått på loppis, spelat massa UNO, skrattat och busats! Och kameran har gått varm!






Ellen

fredag, maj 08, 2009

Atjoo atjjo prosit!

Pollenhelvetet har mig i sitt grepp. Jag återkommer när jag kan andas och sova igen....

fredag, maj 01, 2009

Foto!

Imorgon ska Ellen få modella. Mannen som tog de fantastiska gravidbilderna kommer hit! Googlar babybilder och letar inspiration.