måndag, november 26, 2007

söndagssummering

gör som Sara o sammanfattar veckan som gick, om än på en måndag :)


Vad har varit bäst den här veckan?
Fredagen var absolut topp! Först lunch med syster o systerson. Fick magknip av o skratta så mycket då Simon blev alldeles till sig när jag sjäng Peter Jöback för honom haha! Sen åt jag fantastiskt god middag med efterföljande drink med Anna innan det var dags för Lars Winnerbäck på Annexet. Ååååh vad jag älskar denna karl, o jag älskar att han skaffat långt hår igen. Underbar konsert. Topp 3 av de jag sett med honom.


Om du kunde ändra på något som hänt den här veckan, vad skulle det vara i så fall?
Nä jag är nog nöjd!


Vad händer nästa vecka (läs: den här veckan)?
Imorgon ska jag o Erika på Wycleaf Jean haha. Inget jag skulle gå på om det inte var jobbrelaterat. Sen är det jobb jobb jobb. Afrikansk dans+middag med Lina på fredag o så det jag sett fram emot i flera veckor; julbors på Waxholms Castell på söndag!

Trevlig vecka på er alla!!


söndag, november 25, 2007

dagens sjukaste

att ordet "polismord" finns med i smsfunktionen t9!

onsdag, november 21, 2007

80-talet är tillbaka!


Hela denna dag har gått i 80-talets tecken. Det började i morse när jag lyssnade på morgonpasset i P3. I tävlingen "en ska bort" hängde tre av fyra saker ihop med 80-talet. Sedan när jag kom till jobbet så var det ju releasdag för Idol-skivan idag som har tema: 80-tal. Min kollega hade på sig en blå tröja med stjärnor a la 80-tal. Men det ultimata 80-talsflashbacken kom när jag satt på t-banan hem ikväll o en tjej brevid mig lyssnar på freestyle. Freestyle gott folk! Då mindes jag alla mina blandband. De ligger i hyllan o hånar mig för att jag aldrig lyssnar på dem längre. All tid o kärlek som ligger bakom dessa band. Vissa inspelade från radion med de klassiska "oh jag glömde trycka på paus så nu spelade jag in en massa reklam o jag orkar inte spola tillbaka nu"-bitarna. Gjorde ett blandband till R i början när vi träffades. Har ett jag fått av en vän när jag bodde i Rumänien, det är mig kärt. Ska nog ta o leta rätt på min gamla freestyle o skaka liv i den....


söndag, november 18, 2007

Igår började jag läsa "den hemlige kocken", en bok som kan komma att förändra mitt liv. Eller åtminstone mitt sätt att äta o vad jag äter. Det är en djungel av E-ämnen o tillsatser i vår mat. Lägger mer än gärna ner mer tid o pengar på mat så jag vet vad det är jag stoppar i mig.

Har börjat lite smått med julklappshandlandetockså. Skönt o handla lite i taget så att jag inte behöver armbåga mig fram en vecka innan jul.... Tänkte jag skulle fixa lite själv också. Blir nya t-shirtar till de minsta systersönerna o så funderar jag på o trycka nåt på en tygkasse till den äldsta. Tänkte kolla upp lite band-posters o kanske trycka nåt sånt.

tisdag, november 13, 2007

en av anledningarna till varför jag avskyr katter


Ikväll visar de "Jurtjyrkogården" på tv4film. Åh vad vi satt o skrek o gömde oss under täcket när vi såg den. Under ett pyjamasparty i högstadiet haha! Det var tider det. Undrar om jag vågar se den ikväll...

måndag, november 12, 2007


denna dagen skulle knappt kunna bli bättre!
1) jag är ledig
2) jag är ledig o ska få träffa underbara syster + systerson
3)
jag är ledig o ska få träffa underbara syster + systerson o vi ska till IKEA
4)
jag är ledig o ska få träffa underbara syster + systerson o vi ska till IKEA o jag har massa pengar kvar på kontot trots 3 dagar kvar till lön!


fredag, november 09, 2007


Ögonen i kors o träsmak i baken efter o ha suttit på golvet o pysslat i en timme. Men fint blev det o nöjd är jag. Tror svärmor kommer tycka om det också!





topp 5

* idag ska jag vara supernanny åt underbara simon

* jag har kommit igång med vv-andet igen

* om 38 dagar fyller jag år o om 45 dagar är det julafton!

* älskar o pyssla igen, närmast på agendan står blomsterarrangemang till svärmor

* underbara vännerna som förgyller mina dagar med sushistunder, telefonsamtal, konserter, lunchdejter m.m!

söndag, november 04, 2007

ho ho ho hallloween!

så var det dags för festen vi sett fram emot länge länge. kom dit, mådde dåligt o gick hem.... men hann se en del häftiga utklädnader. dock missade jag anton. buuu!


tomten kom tidigt i år, o alla ville ha hårda paket!


den läskiga svarta lucian o jag!

haha här är precis innan vi åkte hem, fy fan vad eländig jag kände mig!