måndag, april 28, 2008

dream catch me

jag älskar att han ständigt finns vid min sida. vid livets små saker o stora.
he´ll catch me when I fall

lördag, april 26, 2008

jag lever, lovar!

man kan tro att jag blivit kidnappad av polska maffian, men icke! bara dålig på o blogga ;)

underbart o på träffa claudia! över ett år sen, o kändes som igår! älskar sån vänskap. lättsamt!

svävar på moln över att solen, värmen, våren är här! men samtidigt förbannar jag den. pollenhelvetet brakat loss.

lördag, april 19, 2008

på återseende

nu åker jag på semester! fyra ljuvliga dagar fyllda med skratt, shopping, spa o säkert lite sprit... puss!

måndag, april 14, 2008

dagens fundering

hur kommer det sig att alla dessa människor som har bloppisar låter sina grejer ligga kvar efter det att de sålt dem!? det är elakt! man hittar nåt fint o vill ha, men näää, någon annan har köpt det. sluta narras!

lördag, april 12, 2008

I spoil myself!

om en vecka åker jag till söta claudia i polen, o då ska det gås på spa! o det rejält! har nu bokat detta, för 1400:-, så värt det!!! 5,5 timmars av njutande haha. det lär behövas, för innan dess ska vi besöka auschwitz.... har velat fram o tillbaka om vi verkligen ska, men kommit fram till att jag vill se det. trots allt en del av mig. min mormor o stora delar av hennes familj satt där... vet att det kommer bli tungt o se allt men samtidigt väldigt givande.

torsdag, april 10, 2008

innan den blir sönderspelad överallt...



jason mraz - i´m yours

jo just ja....

visst ser ni likheten mellan sångaren i coheed o denna man!? :)

coheed & cambria

blir så imponerad av folk som verkligen kan hantara instrument! igår drog de av det ena solot efter det andra; gitarr, bas, trummor. ett helt otroligt trumsolo på en 15-20 minuter avslutade konserten!! ingen musikstil jag älskar i vanliga fall, men kärleken har fått mig o lyssna en del på dessa o det är mäktigt! spana in videon o om ni gillar den, spana även in länken. riktigt häftigt när man känner basen i hela kroppen under en konsert o det nästan gör ont i bröstet ibland!



http://www.youtube.com/watch?v=vnSR1bKeosM&feature=related

tisdag, april 08, 2008

magiska marit!

ja jisses, hon är ett energiknippe utan dess like. hon får mig pigg när jag är trött, hon får mig glad när jag är ledsen o jag ler stort genom tårarna. hon sjöng två helt nya låtar, en fantastisk b-sida o en underbar "this is the year". hon gick på väldigt sent o ursäktade sig med "förlåt att det tog sån tid, vi var tvugna o åka till gbg o malmö o repa. men nu är vi i sthlm, o nu är det allvar!"

min nya kärlek är också markus krunegård. jag skulle lätt vilja att markus o marit var mina bästa polare! som bara sjöng en trudelutt för mig för o få mig o må som allra bäst. markus spelar i maj, bara 100 pix för en biljett! vore ju en synd att INTE gå! o så ska kärleken få tråna lite, veronica maggio spelar även hon i maj. hon är docksöt o sjunger skojiga låtar, jag kan sponsra henne med en hundring också!

söndag, april 06, 2008

long kiss good night

åh vad det pussades på kärleken igår efter o inte ha setts på hela fyra dagar ;)

ikväll ska jag o lyssna på underbara marit, längtar! spontant då jag bokade biljett igår tillsammans med "en vän från förr". den enda jag kunde komma på som skulle kunna vilja se marit sådär i en hast. tur för mig att hon var i sthlm o inte i östersund som alltid annars haha.

på onsdag blir det mer musik, denna gång i form av coheed & cambria. ska bli tufft. men åh vad jag längtar till 12 juni, då är det counting crows!

nu ska jag surfa ticnet runt o boka upp min vår ännu mer :D