fredag, januari 09, 2009

på tisdag, på tisdag, på tisdag!

sådärja, hemkommen från kontrollen. allt såg så bra ut så. rena rama a-barnet där inne!

fick se en liten hand som viftade på ultraljudet. doktorn klämde massa på magen, det gjorde ont. o så gjorde hon gynundersökning, det gjorde helvetiskt ont. så ingen unge på g av sig självt ännu sa hon.

fick tid på tisdag kl.7.30 för igångsättning. o så får vi se hur de går tillväga då. doktorn sa "ja det är en individuell cocktail det där, beroende på hur du o barnet mår." gillar att hon hänvisar till drinkar vad det gäller mitt barnafödande ;)

nu försöka sova lite. blir inte så mycket av den varan under nätterna.

6 kommentarer:

yllet sa...

Oh!! :)

C sa...

Men du... gynundersökningen. Till mig sa de på kontrollen att ofta när doktorn varit där och pillat så vaknar någonting till och bebis sätter fart.
Håller tummarna här! :)

Anonym sa...

Ohhså bebis senast 13/1?:D

Definitivt preggo sa...

Herregud, vilken pärs du går igenom. Hoppas du blir frisk fortare än kvickt! Och att Ellen tar sitt förnuft till fånga och kommer snart...

Jessica sa...

yllet; iiih! :)

C; jo hon sa att det kunde bli så också, men tydligen så var min livmodertapp så pass långt bak fortfarande att hon trodde inte det skulle ske något, iaf inte idag eller imorgon.... sen är det fritt fram ;)

johanna; jaaaaa!! helt otroligt!!! :D

definitivt preggo; den där ellen verkar vara en uppstudsig brud som inte lyssnar på sin mamma, jag har varit redo sen lucia! verkar som om det blir prick en månad senare ist :)

Anonym sa...

Ååh va spännande!!! Tänk att du har din bebis senast om 4 dar!