fredag, juni 27, 2008

åh så kom den då äntligen, den fina bröllopsklänningen! eller ja, den jag ska ha på mig på en bekants bröllop inte mitt eget ;) jag älskar den! kommer bli en sommarfavorit o frekvent använd överallt!!

onsdag, juni 25, 2008

dagens tjuvlyssning

"jag blev jagad av en humla idag! på OK!"
det här är allt bra fint :)

måndag, juni 23, 2008

oooh it´s a magic number, yes it is, a magic number!!

lördag, juni 21, 2008

mer extrapengar??

tänk om en av tiorna är en av dessa? ;)

tråkiga, oväntade utgifter!

åååh vår kära tvättmaskin brakade ju ihop för ett par månader sedan o i början tyckte vi båda att det var okej med tvättstugan. skönt o köra massa maskiner på en gång o få undan allt. MEN inte kul o släppa allt tre trappor er utan hiss + två hus bort.... o så upp igen...

så, nu ska det investeras i ny! o denna gång slår vi på stort o köper kombinerad tvättmaskin/torktumlare. o då kommer vår spargris till användning! sparat 10kronor i en coca cola-flaska i ett par månader nu. hört olika bud om hur mycket det skulle rymma i den när den är full. allt från 5000:- till 15000:-. vår teori är nu någonstans runt 8000:-, vår rymde nu 1410 :-. inte illa start för tråkiga inköp, o ett sparande som man inte riktigt tänker på. bara tömma alla mynt i spargrisen någon gång i veckan, sedan växlar vi dem till tior :)

torsdag, juni 19, 2008

glad midis!

imorgon bär det av ut till värmdö för traditionellt midsommarfirande. längesedan. vi brukade åka till en herrgård när jag var mindre, men nu kan jag ärligt säga att det säkert är mer än 10 år sedan jag firade en "riktig" midsommar med stång o allt. ska bli kul o få fira med lill-simon, han kan ju nästan gå nu så dansa runt stången ska det göras!! :)

ha en härlig midsommar alla, jag planerar o frossa i jordgubbar! :)

lördag, juni 14, 2008

dagens konstaterande

svenska jordgubbar måste vara det absolut godaste som finns!!!

fredag, juni 13, 2008

jag o kärleken spanar efter nytt ställe o bo på. dags att röra lite på sig efter snart tre år här, o området är inte det bästa direkt heller. kollar byten o hittade detta underbara på blocket. marifred är så vackert! men kärleken skulle nog aldrig gå med på o flytta från sthlm, herre jisses han måste ju tom ha nära till t-banan ;)

torsdag, juni 12, 2008

tidsfördriv

Lovar du att vara ärlig? Eh… okej?
Du heter: Jessica
Smeknamn: snigel. lång historia....
Låt just nu: p3!
Om du röker: No
Beroende av:
Kärlek.
Vad tror folk om dig: Oj, vet ej....
Stämmer det: Förmodligen.
Var får du oftast dina komplimanger från: kärleken, syster, arbetskompisar
Brukar du skratta för dig själv: Oh ja!
Vad står det i ditt senaste inkomna SMS: *censur*
V
ilken är din favoritmålning:
En ärvd vacker sak från mormor, dock tycker inte kärleken om den så den bor i källaren :(
Vart bor du: Farsta
Trivs du där: Njae.....
Vad har du för mobil operatör:
Tele2/Comviq
Är du allergisk mot något: har ni tid...? massor kan vi väl nöja oss med o säga.
Har du haft sex idag: Inte än hoho
Nästa mål i ditt liv: Är inom räckhåll
Hur svarar du i mobil: olika beroende på vem som ringer ju....
V
ad sa den du pratade senast med i telefon:
"kom på kalas!" (syster om älskade systersonens ettårsdag idag!!)
Antal sömntimmar inatt: 7-8.
Sov du ensam: Nä.
Tycker du om din pappa: Delade känslor där.....
Brukar du komma i tid: Ja
När mår du bra: När pollensäsongen är över....
När blev du fotad senast: Häromdagen
Vanligaste färger på dina kläder: Svart, svart, svart, lite rött....
Vad tycker du om fötter: Hua! Jag avskyr fötter! Rycker till i sängen var gång kärlekens råkar nudda mig... konstigt beteende? JA!
Vem/Vilka saknar du just nu: Ettåringen!!!!
Favorit dryck på morgonen: Förr kaffe, efter magkatarr nej....
Är du blyg: Beror på situationen.
Sysslar du med någon sport: Nästa fråga tack
Vill du hellre ha mail än brev: Brev skulle vara roligt.
Tror du på kärleken vid första ögonkastet: Nej. Lust och attraktion vid första ögonkastet.
Har du spytt offentligt: usch fy ja....
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: syster o kärleken
Är du nöjd med ditt liv: Jag är nöjd, o det jag inte är nöjd med får jag se till att förändra
Om inte, vad vill du ändra på: okej nu kommer det låta som jag verkligen inte är nöjd...; karriär, ekonomi, boendesituation....
Är du bortskämd: var när jag var liten, jag har vuxit upp nu ;)
Tycker du denna utmaning är meningslös? som sagt, tidsfördriv...


söndag, juni 08, 2008

jag är kär!

i denna läckra klänning!
ih läste ut "hanteringen av de odöda" igår, den slutade så fint. men ändå, mardrömmarna var där o spökade inatt!! zombies!!!
hintade kärleken om att jag har namnsdag snart, inget som brukar firas direkt men i år skulle jag bli lycklig om jag fick en sånhär! så fina!! med egen personlig text på :)

lördag, juni 07, 2008

boktips mottages!

jag är verkligen periodare vad det gäller o läsa böcker. ibland inget o ibland massor! sen så är jag rätt kinkig, om en bok inte greppar tag i mig inom de första 20-30 sidorna, good bye! så det var många böcker som fick vika hädan efter jag läst ut stieg larsson-trilogin. inget kunde möjligtvis vara lika bra! men nu så har jag tagit mitt förnuft till fånga o börjat läsa igen, efter en lång stunds lästorka. det började med "flyga drake", läste ut den på väg till jobbet, gråtandes, kollegorna undrade vad som hänt haha. sen nu har det gått i en väldig fart den sista månaden.

först ut var "nästa sak på min lista" av Jill Smolinski. sockersöt chiclitt som fick en o le. sen var det "brunstkalendern" av Emma Hamberg. älskade "mossvikenfruar" o likaså denna! efter dessa lättsmälta böcker har jag nu senast gett mig på John Ajvide Lindqvists böcker. först ut var "låt den rätte komma in", o jag blir imponerad av hans sätt att skriva. det fångar en, o får en o tro att det är på riktigt. det skulle på RIKTIGT kunna finnas vampyrer i blackeberg haha. o nu då så är jag i sluttampen av "hanteringen av de odöda" som onekligen har skrivit en så spännande recension om! nästa sak på min lista (hoho) är Mons Kallentofts "midvinterblod".

Sååå, i den takten jag läser o förbrukar böcker.... ge mig tips! o säg inte "capirinha med döden" för den...nää... för seg! alla talar så varmt om den så jag kanske ger den ett försök till en dag men inte just nu.

torsdag, juni 05, 2008

inatt jag drömde....

... något som jag ofta drömt förrut.

drömde om min pappa. o det är alltid dubbla känslor när det händer. en del av mig saknar honom så det gör ont, ont, ont. men så är det en del av mig som inte tror på att han ändrats ett dugg. o jag vill inte ha en pappa som dricker så ofta o så mycket som han gör. det är nu över tre år sedan jag träffade honom sist. o jag kan sakna att ha honom vid min sida vid livets små o stora händelser. men... ja... det är svårt....

jag slog till!

nu är klänningen på väg! eller rättare sagt, den kommer i slutet på juni. så om den inte passar så blir det till o tokshoppa på rean!

ska jag slå till??

jag o kärleken har blivit inbjudna på bröllop+dop om en månad. o även om jag aldrig träffat personerna i fråga så ser jag verkligen fram emot det! senast, o enda gången, jag varit på bröllop var 2001 då jag var tärna på min systers. o det var inte riktigt samma sak. nu ska jag få njuta av att "bara" vara gäst. sååå, nu till mitt bekymmer. eller i-landsproblem kan man också kalla det. jag behöver ju en klänning! är lite sugen på denna från la redoute, o 500 spänn känns ju absolut överkomligt för den är fin, så fin. köpa, inte köpa?


måndag, juni 02, 2008

dagens längtan

åh jag önskar att alla dagar vore som igår! längtar efter semester då varje dag verkligen KAN vara så! var på fjäderholmarna m syster+systerson. solen gassade, vi åt glass o bara njöt!!!

idag har varit en desto tråkigare dag. tvättat säkert en åtta maskiner! o ändå finns det tvätt kvar här hemma!?!? galet.

imorgon blir ljuvlig, då jag får den äran att sitta på vännens balkong! inte fy skam för en tisdagseftermiddag :)