torsdag, februari 28, 2008

sol inne, sol i sinne?

strålande väder idag o jag har barnvaktat underbara simon. ändå har hela dagen känts depp. tokfrysit sedan jag kom hem o sovit i soffan i två timmar. ingen feber men allmänt borta.... sur o vresig o det går automatiskt ut över kärleken... inge roligt alls :( hoppas på en bättre dag imorgon.

söndag, februari 24, 2008

flytta!?

åh hittat ett hus jag blivit kär i! jag drömmer o fantiserar o har redan flyttat in! men hus är långt bort, kärleken går bara på vikariat så vi skulle aldrig kunna få lån på så mycket pengar....

lördag, februari 23, 2008

apropå böcker



åh fick denna av bästis i advent o den har bara legat.. men så häromdagen började jag läsa. o läste o läste o läste! började gråta på väg till jobbet igår när jag läste sista sidan. väldigt sällan böcker får mig o gråta. avskyr o läsa inbundna böcker men måste nog köpa hans andra bok ändå... dagens boktips är iaf; flyga drake av khaled hosseini!

känslan att vara 14 igen.....

igår var jag o åt middag med fyra tjejer som jag gick i grundskolan med. o i princip inte sett sedan dess, alltså tio år... måste erkänna att jag var toknervös! för o känna sig fel, att man inte "lyckats", att man inte hade något o prata om. kunde inte haft mer fel! skrattat så jag har träningsvärk i magen idag nästan haha!

konstiga lärare, pinsamma klasskompisars föräldrar, mellanstadiediscon, brustna hjärtan, första fyllan.... till vilka som är gifta, har barn o t.o.m suttit inne! allt avhandlades!

o för o ha ännu en anledning till o ses lite oftare så har vi startat en bokklubb! o jag fick den "äran" o välja första boken, vilket blev Tärningsspelaren av Luke Rhinehart. så planen är o ses efter påsk, med ännu mera skitsnack o skratt o sedan bokdiskussion haha!

onsdag, februari 20, 2008

dagens drama!!

panik panik panik, jag tappade örhänget! förra julen fick jag ett par underbara diamantörhängen av kärleken, de betyder så otroligt mycket för mig. jag har knappt vågat ha på mig dem för jag har varit så rädd om dem.... så idag när jag öppnade badrumsskåpet så trillade asken ner! o ut hoppade örhängena! det ena hamnade på golvet... o den andra ner i hon! åh jag blev förtvivlad! 1) för jag trodde det var borta för alltid o 2)för att jag var tvungen o skruva isär allt äckel. har typ fobi för o göra rent såna saker, även om jag vet att det är min skit... så, hulkandes o gråtandes på golvet skruvar jag i sär alla delar, spolar igenom vatten o letar letar letar. inser att det är kört men bestämmer mig för o leta igenom allt äckel som ligger i skurhinken. o där, inkletad i mitt äckelhår, ligger det!!! jag lär ju desinfecera(?) det 100 gånger innan jag använder det men halleluja, jag hittade det!!

tisdag, februari 19, 2008

the sun will come out tomorrow

idag är en sådan dag när allt känns tungt o trist o pest o pina. var på jobbet en timme o fick sedan gå hem för jag knappt kunde stå upprätt. magen är elak mot mig igen. en dag som denna försöker jag tänka på bra saker, såsom;

* kärleken kommer hem med ett fång röda rosor o en ny plattång. min gamla(som inte alls är gammal egentligen...) har lyckats komma bort på dessa 75 kvm. letat som en tok.

* semesterplanerna som ändrats från tågluff till två veckor på mallorca! o detta trots kärlekens hysteriska flygrädsla. åh utomlands! glömt bort hur det känns, sju år sedan....

* en weekend till bästa vännen i Warzawa! med spa-besök inplanerat. åh april april, din dumma sill, kom någon gång!

* att vi nu sitter o letar febrilt på hemnet o drömmer oss bort. det är bara drömmar än så länge, men nästa gång vi flyttar så blir det inte till lght iaf.

o så trallar jag på låten från Annie :)

fredag, februari 15, 2008

kan vädergudarna bestämma sig!?

elakt tycker jag att ha +18 grader utanför fönstret ena dagen o -6 o snöstorm den andra!! buhu buhu buhu!!

onsdag, februari 13, 2008

vad gör du på din fritid?

haha kollade på blocket efter crosstrainer o träningscykel o fann denna annons. vi alla nyttjar vår fritid olika ;)

ny frippa!

oh varför varför envisas frisörerna med o använda dessa rundborstar? de draaar o sliter o draaar o föner o sliter o fönar inåt. avskyr de där borstarna. o ändå sitter man o nickar snällt "fint, jättefint!". fast jag inte tycker det. buuu. men iaf, efter lite egen styling här hemma så ska väl jag o min nya frippa komma överens. bara det o ha hellugg igen! scary.

måndag, februari 11, 2008

dagens bisarra

jag var tvungen o testa detta för o se att det verkligen stämde.... galet!!

fredag, februari 08, 2008

juno juno juuunoooo! helt besatt av soundtracket. o filmen. o ellen page! o michael cera!

if I was a flower growing wild and free all I want is for you to be my sweet honeybee
jisses, varför utsätter jag mig för detta? suttit o läst gamla mail från 2002, då jag var o biståndsarbetade i rumänien i tre månader. mail från familj, vänner o ett ex. oj oj vilka starka ord. ord som idag inte betyder något alls om jag ska vara ärlig. det är ett avslutat kapitel sedan länge länge. men det får mig o minnas hur allt kändes DÅ, när allt begav sig.

show me the money!

hoho såsom jag fuskar med mitt ätande är jag mäkta förvånad att jag ändå lyckas hålla jämvikt. men det visar väl ändå att jag gör något rätt som inte går upp en massa....

så för lite mer pepp får jag unna mig nya kläder, de gamla är ju för stora... speciellt byxorna. men åh så många fina klänningar o toppar jag hittat på topshop! den här o denna o en till. o gladaste regnjackan!! lönen kommer om en vecka jeeei!!
oh någon som kan hinta kärleken att jag vill ha detta i försenad 3årspresent/allahjärtansdagpresent/
jagärunderbarastpresent?? :D mmmm choklad!!

torsdag, februari 07, 2008

jag ska måla hela världen lilla mamma!

åh nu är jag på göra-om-hela-lägenheten-humör! men tänkte begränsa mig till köket till o börja med. måla väggarna vita, istället för som i dagsläget småblommiga tapeter. o så längs ena väggen ska det bli en orange rand. låter helt stört jag vet, men tänk er en kanske 70 ch bred rand lite högre än mitt på väggen. does this make any sense?? haha. tror det kan bli sjysst iaf. o så är tanken att vi ska hitta en lite bredare tavellist att ha de finaste kokböckerna o även färska kryddor på. o så blir det enkla vita gardiner, vit vaxduk + de otroligt fina tabletterna vi fått in på jobbet. de är i mönstret alice för den som är nyfiken :)

onsdag, februari 06, 2008

justice to the people!!

på fredag får jag o mina kollegor officiellt veta att min chef får gå. sen om hon blir omplacerad eller får lämna företaget helt o hållet, det återstår o se!

lördag, februari 02, 2008

ih hade glömt bort hur läskig harry potter verkligen är! (ja jag är en mes!) kommer drömma mardrömmar i natt. o kärleken som jobbar o inte kommer hem förren kl07. hur ska detta gå?

update
inga mardrömmar längre efter o ha skrattat gott åt eddie o dan! sett den massa gånger, fortfarande lika skoj. likaså en prins i new york, här snackar vi kvalitéfilmer! :)

fredag, februari 01, 2008

hallelujamoment!

åh en sten har lättat från mitt bröst. eller snarare ett helt berg! satt i möte med regionschefen idag, min chefs chef så att säga. har fått säga allt jag tycker o tänker utan o behöva tänka på o hålla tillbaka något. känner mig så lättad! på mån kommer hon tillbaka o då är det möte m hela personalstyrkan. jag tror att det är ett tecken på att min chef kommer att få gå.... hoppas hoppas hoppas!!